Formule 1

Kwalificatie F1 Japan gemist? Kijk het terug op Viaplay TV

Uitgegeven door Bas Kaligis • 6 april 2024 10:50

Vorige week werd bekend dat Viaplay Group en Talpa Network een samenwerking aangingen. Vanaf 5 april is Talpa Network’s zender SBS9 verder gegaan als Viaplay TV, waar een selectie uit Viaplay’s sport-portfolio te zien is. Viaplay TV trapt af met de Formule 1 GP Japan. De start van de samenwerking begon vrijdag om 07:55 uur met de tweede vrije training voor de F1 Grand Prix van Japan. Om 13.00 uur en om 21.40 uur kan de kijker op Viaplay TV de kwalificatie van Japan nog eens terug zien en op zondag 7 april om eveneens 13.00 uur de race. In de avond sluit Viaplay TV af met een samenvatting van de race.

Viaplay Group en Talpa Network, SBS9 gaat verder als Viaplay TV Viaplay F1


Naast Viaplay’s live sportuitzendingen en herhalingen, biedt Viaplay TV ook lokale en internationale films en series uit het uitgebreide entertainmentaanbod van Talpa Network. Het kanaal is in heel Nederland beschikbaar via alle grote tv-distributeurs.

Verder kan de kijker in april genieten van Premier League voetbal, hoogtepunten van zowel de Grand Prix Japan en China en de Premier League Darts vanuit Birmingham & Rotterdam.

In april staat ook onder meer Darts uit de Premier League – Birmingham (11 april, 20.00 uur) en Rotterdam (18 april, 20.00 uur) – op het programma. Evenals livewedstrijden uit de Premier League: Fulham – Newcastle United (6 april, 16.00 uur), Tottenham Hotspur – Nottingham Forest (8 april, 20.30 uur), Manchester City – Luton Town (13 april, 15.30 uur) en Chelsea – Everton (15 april, 20.30 uur).

De komende tijd wordt gewerkt aan het verder vormgeven van het profiel van de nieuwe zender Viaplay TV. Alle Viaplay-sportcontent die op Viaplay TV wordt getoond, blijft volledig beschikbaar op Viaplay.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS