Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Miami 2024

Laatste weerupdate Formule 1 GP Miami 2024

In samenwerking met Weeronline presenteert RacingNews365 de laatste weerupdate voor de Formule 1 Grand Prix van Miami. De coureurs kunnen zich gaan opmaken voor een zware race met hoge asfalttemperaturen.

XPB 1275163 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Net als op de vrijdag en de zaterdag wordt er volop zonneschijn verwacht tijdens de Grand Prix van Miami op de zondag. De race start om 16.00 uur lokale tijd en dan is het een graad of 28. De wind is meest matig van kracht en komt uit het oosten. Al met al prettige omstandigheden voor de toeschouwers op de tribune, al kan het in de volle zon wel warm aanvoelen.

Voor de coureurs zal het juist een lastige race worden door die omstandigheden. Ook de banden zullen het zwaar krijgen, want de asfalttemperatuur kan gemakkelijk boven de 50 graden uitkomen en dat heeft dan weer veel invloed op de bandenslijtage. Een echte uitputtingsslag dus op het Miami International Autodrome.

Voor de toeschouwers op de tribune is het trouwens ook opletten geblazen. De zon is namelijk zeer krachtig, met op het midden op de dag een UV-index 11. Dan kan de huid al binnen tien minuten verbranden, dus dat wordt smeren geblazen op de tribune.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Miami 2024

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP Emilia-Romagna 2024