Formule 1

"Lawrence Stroll heeft contact opgenomen met Adrian Newey met een belachelijk hoog bod"

Uitgegeven door Frank Korsel • 30 april 2024 17:45

Niet alleen Max Verstappen houdt de geruchtenmolen op een verbluffend tempo, maar ook Adrian Newey zorgt er eigenhandig voor dat de molen extra omwentelingen maakt. De meesterontwerper zou volgens aanhoudende geruchten het team van Red Bull willen verlaten. De Brit wordt in verband gebracht met verschillende teams, onder andere met Ferrari. Toch denkt voormalig Formule 1-coureur Johnny Herbert dat het team van Aston Martin een flinke cheque onder de neus van Newey zal duwen.

Stroll Adrian Newey

Het loopt al maanden buitengewoon stroef bij het team van Red Bull. Niet alleen Horner-gate, maar ook de machtsstrijd binnen het team en onzekerheid over de beleidsbepalers binnen het team, zorgen voor een gespannen sfeer.

Newey won al met grote teams als Williams, McLaren en Red Bull titels. Toch ontbreekt er nog één grote naam op het palmares van de succesvolle ontwerper: Ferrari. Dat is één van de teams waar hij mee in verband wordt gebracht.

Toch denkt Herbert dat Aston Martin-baas Lawrence Stroll aast op Newey. Hij verwacht dan ook dat Stroll hem een goed aanbod zal doen. In gesprek met Fastest Payout Online Casino vertelt Herbert over zijn gedachten: "Lawrence heeft al contact opgenomen met Newey met een belachelijk hoog bod om hem binnen te halen."

"Zo ken ik Lawrence ook. Hij begrijpt dat hij het team naar een hoger niveau tilt als hij Newey binnenhaalt, en dat het succes dan snel zal volgen. Enkele maanden vertelde Newey dat hij spijt had dat hij nog nooit met Fernando Alonso had samengewerkt. Hij houdt van een uitdaging, en het zou voor hem aantrekkelijk zijn om ergens opnieuw te beginnen. Hij heeft natuurlijk ook Ferrari dat hem binnen probeert te halen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS