Leinders en Saelens naar Race & Rally

Zoals je inmiddels wel begrepen zal hebben, zal F1News.nl je tot aan 17 januari, het begin van Race & Rally, op de hoogte houden over de ontwikkelingen omtrent dit evenement.

Vandaag meldde de organisatie van dit gloednieuwe evenement dat David Saelens en Bas Leinders, beide Belgen, ook naar Race & Rally komen. Sealens was in 2001 testcoureur van Minardi, en kwam regelmatig in actie met de Minardi tweezitter. Leinders reed in 1999, 2000 en 2001 in het Wereldkampioenschap F3000. In 2002 reed hij in de Telefonica World Series, een klasse met wagens nagenoeg gelijk aan Formule 1 bolides, waar hij een verdienstelijke derde plaats in het kampioenschap behaalde.

Naast de Formule Ford en Formule Renault Monza, zullen eveneens een Formule Volkswagen, en een splinternieuwe Formule Renault 2000 in actie komen tijdens de shows in de live action arena. De Formule Renault 2000 zal bestuurd worden door Xavier Maessen, die tevens de Formule Ford zijn ronden laat draaien. De Formule Volkswagen zal naar alle waarschijnlijkheid bestuurd worden door de Duits Formule Volkswagen-kampioen van afgelopen jaar, Sven Barth.

Loading