Leinders wijst aanbod Midland af

[photo1]Midland heeft de Bas Leinders benanderd om derde coureur te worden bij het team, de Belg heeft het aanbod echter afgewezen.

“Ik heb inderdaad een aanbod ontvangen van Midland”, zo verteld Bas Leinders Formule1.info. “Dat is vorige week gebeurd. Er werd door het team een bedrag gevraagd van om en nabij de vijf miljoen. Mijn management en ik vinden dat niet het juiste bedrag, zoveel hebben we er niet voor over. Wat dat betreft is het niet echt een redelijke prijs, omdat het enkel over het rijden op de vrijdagen gaat.”

“Midland is één van de kleinere teams en kan al het geld gebruiken, zodat ze de competitie met andere teams aan kunnen gaan.”

Midland is hard op zoek naar een derde coureur, het team sprak vorige week ook al met de Deen Nicolas Kiesa en de Braziliaan Tarso Marques. Laatst genoemde lijkt er met het stoeltje vandoor te gaan.

Nicky Pastorelli tekende eerder als derde coureur bij Midland maar kan niet aan de financiele eisen van de renstal voldoen. De coureur uit Rijswijk gaat zich op de Champcar Series in Amerika richten waar hij begin dit jaar ook al eenmalig testte.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading