Liuzzi in onzekerheid

Ondanks een getekend en waterdicht contract bij Force India voor komend seizoen verkeert Tonio Liuzzi momenteel in grote onzekerheid. Volgens geruchten zou Liuzzi plaats moeten maken voor Paul di Resta of Nico Hulkenberg.

“Natuurlijk ik lees de geruchten ook, maar met Force India heb ik nog nergens over gesproken. Ik weet niet zeker dat ik een waterdicht contract met ze heb voor 2011. Maar ik de Formule 1 zal mij niets meer verbazen, tussen nu en februari kan er van alles gebeuren. De geruchten kloppen niet, er is mij geen afkoopsom aangeboden en ook geen DTM-stoeltje.”

Liuzzi kwam in 2009 bij Force India als testcoureur, later dat jaar verving hij Giancarlo Fisichella die naar Ferrari vertrok.
“Ik weet wat het is geen stoeltje te hebben. Ik kan er nu ook niet zeker van zijn dat ik een stoeltje heb, dat weet je pas op 15 maart als de eerste Grand-Prix begint. Ik weet zeker dat ik een geldig contract hebt. Mocht het team besluiten om toch te veranderen dan weten ze wat er gebeurd. Ik heb gewacht op deze kans, ik heb 2 jaar niet geracet, ik wil racen. Ik ga niet zomaar toekijken en accepteren dat ik mijn stoeltje verlies.”

Loading