Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Japan 2024

Live reacties na snelste tijd Verstappen in derde vrije training GP Japan

Volg Max Verstappen live tijdens de derde vrije training in Suzuka. Na de verregende vrije training van vrijdag, belooft het een drukke sessie te worden in aanloop naar de kwalificatie.

Verstappen Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De eerste dag in Suzuka was er een met hoogte- en dieptepunten. In de eerste vrije training werd rustig gewerkt aan het optimaal prepareren van de auto's, tot Logan Sargeant plots er hard afging in de Williams. Het zorgde ervoor dat het tegen het einde van de training erg druk werd op de baan. De snelste tijd was er voor Max Verstappen.

Hoe anders werd het in de tweede vrije training. Door regenval was er weinig te beleven op het circuit. Yuki Tsunoda was, samen met teamgenoot Daniel Ricciardo, de enige die het aandurfde om een tijd op het bord te zetten. Lang leek de Japanner de snelste te worden, tot in de eindfase Oscar Piastri op de zachte banden naar de snelste tijd wist te gaan. Hopelijk zien we tijdens de derde vrije training meer actie op de baan!

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de derde vrije training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de tweede vrije training in Japan. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Derde vrije training - Japan

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live reacties na verrassende pole Verstappen in Miami