Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Japan 2024

Live reacties na dominante zege Verstappen in Japan

Volg Max Verstappen live tijdens de Formule 1 Grand Prix van Japan. Weet de Nederlander zijn poleposition om te zetten in een overwinning en zo de zure nasmaak van de GP van Australië weg te spoelen?

Verstappen Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen pakte op Suzuka alweer voor het derde jaar op rij poleposition in het land van de rijzende zon. Kan hij ook dit jaar die eerste startpositie omzetten in een zege? Voor het eerst sinds de Grand Prix van Miami in 2023 staat ook Sergio Perez op de eerste startrij. De Mexicaan zat in de kwalificatie enorm dicht op zijn teamgenoot, maar moet toch genoegen nemen met P2.

Daar waar de Red Bulls voor een 1-2 lijken te gaan, is de strijd om het laatste plekje op het podium zeer spannend. Wat kan Lando Norris vanaf de derde startplek en kunnen de Ferrari's een teleurstellende kwalificatie omzetten in een goede race? De twee Mercedessen vinden we op P7 en P9, terwijl thuisrijder Yuki Tsunoda vanaf de tiende plek mag starten.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de race, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de race in Japan. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Race - Japan

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Praat mee!

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"