Formule 1

Logan Sargeant als een vis in het water in Miami: "Ik ben eerlijk gezegd blij met de veranderingen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 5 mei 2024 14:30

Logan Sargeant is bezig aan misschien wel zijn laatste Formule 1 Grand Prix voor Williams. De Amerikaan presteert al tijden ondermaats, maar voelt zich dit weekend in Miami als een vis in het water.

Logan Sargeant

"Als ik naar gisteren kijk, wist ik dat we het tempo hadden om door te dringen tot Q2 en dat wilde ik ook waarmaken", zei Sargeant in een persbericht van het team. "We hebben ons plan goed uitgevoerd, maar het is niet makkelijk als het extreem krap is met één tiende verschil tussen verschillende auto's."

Zowel in de sprintkwalificatie- als race was Sargeant sneller dan zijn teamgenoot. Alleen in de kwalificatie voor de Grand Prix moest hij zijn meerdere erkennen in Alex Albon. Toch is Sargeant tevreden over het verloop van zijn thuis Grand Prix: “Ik ben eerlijk gezegd blij met de veranderingen die we tussen de sessies door aan de auto hebben gemaakt en met hoe ik heb gereden. We proberen weer een goede race te rijden en grijpen elke kans die zich voordoet. We hebben het tempo en de snelheid op rechte stukken om veel mensen achter ons te houden, dus we moeten onszelf de baanpositie geven om daar optimaal van te profiteren."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS