M. Schumacher traint bij Juventus

[photo1]Wereldkampioen Michael Schumacher heeft zich goed voorbereid op de Grand-Prix van Hongarije. De Duitser trainde afgelopen week een dag mee met de selectie van de wereldberoemde voetbalclub Juventus.

“Het was geweldig”, aldus Michael Schumacher. “Zaterdag kreeg ik eindelijk de kans om eens mee te trainen met de voetballers van Juventus. Ik heb de hele dag meegetraind, het was echt fantastisch. Ik kreeg deze kans aangeboden, ik kon hem als grote voetbalfan niet laten schieten.”

Michael Schumacher volgde de laatste twee weken een apart trainingsschema dat helemaal is afgestemd op de Grand-Prix van Hongarije. Tevens vierde de Duitser nog kort vakantie met vrouw en kinderen en maakte hij met vrienden een motortrip door Italië.

“Het gehele team heeft zin in Grand-Prix van Hongarije”, zo vervolgd Schumacher. “We hebben de afgelopen dagen bij het team enorm veel gebeld met elkaar. Ik heb in zo’n korte tijd nog nooit zoveel gebeld! Iedereen is gespannen, dit zorgt ervoor dat iedereen op en top is gemotiveerd. Wij zijn er helemaal klaar voor.”