Manager Doornbos ontkent Toro Rosso geruchten

[photo1]Gisteren maakte Gerhard Berger bekend dat Robert Doornbos weldegelijk nog kans maakte op 1 van de 2 Toro Rosso stoeltjes. Nu zijn de rollen omgedraaid lijkt het wel. De manager van Doorbos (Marco Zecchi) ontkent dat Doornobs in de running is voor het velbegeerde Toro Rosso stoeltje.

“Ik heb Gerhard Berger al in geen 5 maanden gesproken over Robert en al helemaal niet om zaken te doen. Ik denk dat Toro Rosso volgend jaar gewoon met Liuzii en Speed rijdt. Natuurlijk is het een eer om door Berger genoemd te worden als kanshebber maar we zijn niet in gesprek” verklaarde Zecchi. Zecchi wil Doornbos en zijn fans geen valse hoop geven voor een 2007 stoeltje.

Ondertussen blijft Zecchi wel in gesprek met Red Bull Racing voor een testrol voor Doornbos maar de onderhandelingen gaan niet zo snel omdat er een clausule opgenomen moet worden dat Doornbos kan vertrekken als hij een racezitje kan krijgen. Verder wil Zecchi nog wachten todat er definitieve regels zijn over de testrijders voor volgend jaar.

Edwin Scholten
F1News.nl

Loading