Manwaring verlaat KL Minardi

[photo1]De commercieel directeur van KL Minardi Rupert Manwaring heeft het team verlaten. Manwaring werkte de laatste twee jaar voor KL Minardi.

Vanaf nu is Rupers Manwaring directeur bij Lola. De 46-jarige Manwaring begon in januari 2001 bij KL Minardi, Manwaring begon toen Stoddart het team kocht.

Manwaring staat hoog aangeschreven binnen de Formule 1, de Engelsman werkte door de jaren heen bij diverse Formule 1 teams. Manwaring bouwde een sterke naam op bij diverse team door grote sponsoren binnen te halen. Bij Tyrrell wist Manwaring bijvoorbeeld Nokia binnen te halen. De steun van “Go KL” heeft KL Minardi bijvoorbeeld aan Manwaring te danken.

“Ik vind het jammer dat Manwaring het team verlaat, hij is niet alleen een van de beste werknemers van het team, maar hij is bovenal ook een persoonlijke vriend” aldus KL Minardi teambaas Paul Stoddart. “De contributie van Manwaring is fantastisch geweest, hij heeft veel lange uren gemaakt. Manwaring moest veel reizen, omdat dit zijn tol ging eisen heeft Manwaring besloten buiten de Formule 1 te gaan werken. Ik wil Manwaring namens Minardi en al onze medewerkers bedanken voor zijn inzet, we wensen hem succes in de toekomst.”

Loading