Mark Webber bevestigt deal met Jaguar

De Australische formule1 coureur Mark Webber gaat volgend seizoen vrijwel zeker voor Jaguar rijden. Dit is bevestigd door Paul Stoddart en Mark Webber zelf in Hongarije. “de deal is op dit moment nog niet afgerond”, aldus de Australïer die gisteren als zestiende en dus laatste finishte. Volgens Paul stoddart komt het allemaal wel goed met de racecarrière van Webber.

[photo1]Paul Stoddart houdt aan de deal waarschijnlijk Cosworth motoren over. De sympathieke teambaas van Minardi heeft al eerder te kennen gegeven de motoren op een ‘speciale manier’ te zullen betalen. Ook heeft Paul Stoddart in eerdere berichtgeving laten weten dat hij Webber niet nog een seizoen kan vasthouden in verband met ‘commerciële realiteit’.

Paul Stoddart:
“Ik wil hem zeker in een gegarandeerd racestoeltje zien dat hem een stap verder brengt dan bij ons”, aldus de Australïer. “Ik denk dat Jaguar zal proberen om hun zaken volgend jaar echt goed voor elkaar te krijgen, want ze kunnen zich niet nog eens een slecht jaar zoals dit veroorloven.” volgens Stoddart, die al eerder heeft laten weten dat hij de Cosworth motoren graag zou willen hebben voor seizoen 2003.

Loading