Martin Brundle opvolger Niki Lauda?

[photo1]Volgens de Zwitserse pers is de manager van David Coulthard en commentator van ITV Martin Brundle in de race om Niki Lauda als hoofd van het Jaguar team op te volgen.

Brundle is overigens niet de enigste die de Zwitserse pers in verband brengt met Jaguar. De oude technisch directeur van Jaguar Racing Gunther Steiner zou ook gevraagd zijn. Steiner werd spoedig ontslagen nadat Lauda was vertrokken. Lauda kiest er echter voor om helemaal te stoppen bij Jaguar, de Oostenrijker had nog een contract tot eind 2003. Jaguar zal Lauda nu 3,5 miljoen Euro moeten betalen om zijn contract af te kopen.

Steiner staat echter ook onder contract bij Jaguar, voor Jaguar is het natuurlijk goedkoper om Steiner een nieuwe functie te geven. Het is echter nog niet bekend wat Steiner wil, bij Jaguar blijven werken, of zijn contract laten afkopen.

De 43-jarige Martin Brundle is ook kandidaat, de Engelsman reed tussen 1984 en 1996 158 Grand-Prix. Brundle en Jaguar zijn in gesprek, als er meer bekend is dan lees je dat op F1News.nl!

Loading