Massa niet naar Jordan?

[photo1]Volgens Zuid-Amerikaanse media zijn de onderhandelingen tussen Jordan en Massa stuk gelopen. Waarop de onderhandeling zijn vast gelopen is onduidelijk.

Ralph Firman zou nu de grootste kanshebber zijn bij Jordan. Firman schreef vorig jaar het Formule Nippon kampioenschap op zijn naam. De Ier heeft de steun van Benson & Hedges en van Ford Ierland.

Massa liet afgelopen week nog weten dat een deal met Jordan bijna rond was. Nu op het allerlaatste moment lijkt de deal van de baan, mogelijk is de deal stuk gelopen op sponsorgeld. De tweede coureur van Jordan zou moeten gaan betalen, mogelijk kon Massa het bedrag niet rond krijgen.

Massa maakte vorig jaar zijn Formule 1 debuut bij Sauber. Massa maakte indruk maar maakte ook veel fouten, Sauber vond hem nog te jong en te wild. Aan het eind van het seizoen werd Massa dan ook vervangen door de Duitser Heinz Harald Frentzen.

Het tweede stoeltje bij Jordan is dus nog altijd vrij, Jordan heeft echter niet veel tijd meer. Immers over een maand staat de Grand-Prix van Australië al voor de deur.