McLaren blijft positief

[photo1]Kimi Räikkönen eindigde vandaag als 4e, zijn teamgenoot David Coulthard moest met benzinedruk problemen uitvallen.

Kimi Räikkönen
“We hebben vandaag gedaan wat we konden, we waren niet snel genoeg voor het podium. Ik zat dichtbij Barrichello maar ik was niet snel genoeg om hem te kunnen passeren. Nu sta ik 7 WK-punten achter in de WK-stand, het is dus moeilijk, maar we wisten dat we hier moeilijk zouden krijgen. Maar ik blijf positief, Indianapolis en Suzuka zal beter bij onze auto passen.”

David Coulthard
“Ik had een rustige race totdat mijn motor rare geluiden begon te produceren. Ik moest Gene voorbij laten en toen stopte de motor plotseling, dat was het. Ik heb de hele race problemen gehad met de balans, ik had veel last van overstuur. We hebben geprobeerd dit te corrigeren door meer vleugel te zetten bij de pitstops, maar helaas, dit hielp niet.”

Ron Dennis
“Onze race was best competitief, maar dankzij achterblijvers konden we niet profiteren van onze strategie. Maar ondanks dat, er zijn nog 20 punten te halen, we staan er 7 achter, we kunnen dus nog steeds winnen. Zoals altijd zullen voor de laatste twee Grand-Prix hard vechten.”

Norbert Haug
“Meer dan een vierde plek was niet mogelijk, misschien nog een derde met wat geluk, maar we zijn nog steeds in race de voor het kampioenschap, we gaan zeker niet opgeven. Het is jammer voor Coulthard dat hij uitviel met een benzinedruk probleem? Dit moeten we onderzoeken. Hierbij feliciteer ik Schumacher met de verdiende overwinning.”

Loading