McLaren en Ferrari houden het voor gezien

De teams van McLaren en Ferrari komen vandaag niet meer in actie op het circuit van Imola. Aanvankelijk zouden beide teams vandaag nog testen, vanwege de kou heeft men echter besloten om de test te annuleren.

Vandaag schommelt de temperatuur rond het vriespunt op het circuit van Imola. Met deze temperatuur is het testen van banden vrijwel nutteloos. De teams van Williams met Juan Pablo Montoya en Toyota met Cristiano da Matta en Ryan Briscoe komen wel in actie.

Ferrari heeft de koffers gepakt en zal morgen naar Australië vertrekken. Het team van Minardi is overigens al in Australië, zij zullen daar enkele sponsoren bezoeken en een bescheiden teampresentatie houden. Na Minardi zal Ferrari het eerste team zijn dat in Melbourne zal arriveren.

Update
Ferrari zal toch proberen vandaag op haar eigen circuit in Maranello nog wat rondjes te draaien. Williams heeft het inmiddels ook voor gezien gehouden, er hangt een dikke pak mist boven het circuit van Imola. Montoya probeerde het vanmorgen nog even maar toen zijn bolide stil viel vanwege een technisch probleem besloot het team ook te stoppen.

Loading