McLaren hoopt slechte tijd af te sluiten

Het Britse team McLaren-Mercedes denkt dat het slechtste gedeelte van dit seizoen nu achter de rug is. Sinds de Grand Prix van Bahrein heeft McLaren geen enkel punt meer binnen weten te slepen. Met een nieuw aerodynamisch pakket hoopt het team er tijdens de volgende races weer te staan.

Ondanks al het harde werk van de personeelsleden denkt teambaas van McLaren, Martin Whitmarsh dat er betere tijden aankomen. Op een vraag of de slechtste races van dit seizoen nu achter ze willen, vertelde hij: “Ik hoop het erg van wel! In Silverstone verloren we niet alleen tijd in de snelle bochten, en daardoor ook op de rechte stukken.”

“Barcelona was ook al niet al te makkelijk voor ons, maar ik denk dat we in Monaco een aardige kans hebben laten liggen. We waren daar redelijk competitief, maar het leverde uiteindelijk niks op. Maar we zullen moeten doorgaan. Ik denk dat we tijdens de Grand Prix van Hongarije beter zullen presteren. Dat circuit ligt ons beter dan sommige andere circuits.” Aldus Martin Whitmarsh.

Loading