McLaren ontkent geruchten Norbert Kreyer

[photo1]Het McLaren team hebben de geruchten ontkent dat ze Norbert Kreyer willen hebben. Norbert Kreyer heeft de leiding in handen van het Formule 1 project van de motoren van Toyota.

In Canada gingen de geruchten dat McLaren Kreyer eens contract had aangeboden. Volgens McLaren en Mercedes is hier helemaal niets van waar.

Kreyer werkt al vijf jaar op de motoren afdeling van Toyota. Daar maakt Kreyers veel indruk, Toyota heeft op dit moment als debutant een van de sterkste motoren ontwikkeld.

“We hebben Kreyer geen baan aangeboden, we zijn ook niet van plan dit te doen.” aldus Ron Dennis. “We respecteren de contracten van medewerkers bij de andere teams, het is echter niet verboden om met ze te praten. Als er mensen zijn die ons team kunnen versterken, dan proberen we deze mensen in onze organisatie op te nemen.”

Ron Dennis ontkent dus niet dat er met Kreyers is gesproken, een mogelijke transfer zit er echter niet in. De technisch directeur van Arrows Mike Couglan is wel weggekocht door McLaren. McLaren en Mercedes zijn dus op zoek naar versterkingen.

Loading