McLaren over eerste vrije training

[photo1]De rijders van West McLaren-Mercedes reden in de ochtendtraining constant voorop. Beide coureurs stonden om beurt op de eerste positie. Aan het eind van de training stond Kimi Raikkonen vooraan. Hij reed een tijd van 1:47.196 in 20 ronden. David Coulthard stond tweede met een tijd van 1:47.356 in 29 ronden. De eerste vrije training was met 30 minuten vertraagd doordat er een mistbank over het circuit hing.

Kimi Raikkonen: “Het is te vroeg om te zeggen hoe we ervoor staan. We hadden een productieve vrijdag. Ik heb wat tijd verloren aan het eind van de eerste training toen de auto wat hydraulische problemen ondervond maar dat hebben we verholpen in de pauze tussen de trainingen. De wagen voelde goed en ik ben blij met het werk dat we hebben verzet. Ik kijk uit naar de kwalificatie.”

David Coutlhard: “Er zijn vaker vrijdagen geweest in dit seizoen dat we de snelste waren dus we moeten wachten tot morgen om te zien waar we staan. We hebben een speciaal programma gedraaid om de banden te testen en we hebben veel waardevolle informatie verzameld.

Loading