F1 Nieuws

McLaren reageert op ‘verwondingen’ Lando Norris tijdens Koningsdag

McLaren reageert op ‘verwondingen’ Lando Norris tijdens Koningsdag

29 april - 14:00 Laatste update: 15:03
26

Dankzij sociale media werd duidelijk dat Lando Norris een zeer gezellige Koningsdag achter de rug heeft. De Britse coureur van McLaren verbleef 27 april in Nederland, waar in het gehele land de verjaardag van koning Willem-Alexander werd gevierd. Via foto’s en filmpjes op internet werd duidelijk dat Norris het feest onder andere vierde op een boot in de grachten van Amsterdam. Maar er kwamen ook foto’s naar buiten waarop een gehavende Norris zichtbaar was.

Al snel deden er allerlei geruchten de ronde; van Norris die een lichte kwetsuur tijdens de festiviteiten had opgelopen tot zelfs het verhaal dat de F1-coureur zijn neus had gebroken. Enkele dagen na Koningsdag komt zijn McLaren-team met opheldering over de situatie van Norris. De boodschap? “Het gaat prima met Lando”, is de mededeling.

Norris met snee op de neus

Op verschillende foto’s die tijdens Koningsdag van Norris zijn genomen, was wel een klein sneetje bovenop zijn neus te zien. Hoe dat is ontstaan, is onduidelijk. Wellicht geeft Norris daar komend weekeinde zelf uitleg over, als hij deelneemt aan de Grand Prix van Miami. In de Amerikaanse stad wil de Brit zijn goede vorm voortzetten. Afgelopen wedstrijd in China werd Norris namelijk tweede, achter Max Verstappen.