McNish gefrustreerd door geruchten

[photo1]De Schotse Toyota coureur Allan McNish raakt gefrustreerd over de geruchten omtrent zijn positie binnen het team. Volgens de Britse pers is Toyota voor volgend jaar op zoek naar een vervanger voor McNish.

McNish tekende in het voorjaar van 2000 een driejarig contract bij Toyota, dit contract loopt dit seizoen af. Toyota heeft een optie op McNish, het is niet bekend of Toyota deze optie gaat gebruiken. Toyota heeft enkel laten weten haar beslissing zeer binnenkort te maken.

[photo2]“De geruchten en verhalen maken me niet boos, het is alleen frustrerend” aldus Allan McNish. ” Alles wat ik weet is dat het team blij met me is. Ik denk zeker niet dat dit mijn laatste Grand-Prix van Groot-Brittannië zal zijn. Vier of vijf jaar geleden durfde ik niet te dromen om op Silverstone te racen. Als ik een punt zou kunnen halen, dan zou het gewoon een sprookje zijn”.

Teamgenoot Mika Salo heeft overigens een contract voor volgend jaar. F1News.nl houdt je op de hoogte!

Loading