Midland F1 bevestigd Mondini en Winkelhock

[photo1]Marcus Winkelhock zal tijdens de seizoenstart in Bahrein als derde coureur uitkomen voor Midland F1 Racing. De Zwitser Giorgio Mondini zal tijdens de tweede Grand-Prix, die van Maleisië, als derde coureur in actie komen.

“We zijn blij twee van zulke talenten in huis te hebben”, aldus teambaas Collin Kolles. “Beide coureurs hebben talent en een goede feedback. Ik denk dat ze ons tijdens de Grand-Prix maximaal kunnen helpen.”

[photo2]Gisteren testte Mondini en Winkelhock op Silverstone voor Midland F1. Op het koude Silverstone werden enkele ronden gereden, het team besteedde haar tijd echter vooral aan het oefenen van pitstops.

Winkelhock en Mondini werden eerder al door Midland F1 bevestigd als derde coureurs, het was echter nog niet bekend tijdens welke Grand-Prix welke coureur in derde bolide plaats zou mogen nemen. Mondini en Winkelhock moeten de derde Midland F1 bolide onderling delen, verwacht wordt dat er naast beide coureurs dit jaar nog andere coureurs als derde Midland coureur mogen fungeren.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading