Mika Salo naar Renault?

[photo1]Mika Salo liet vorige maand nog weten de Formule 1 voorgoed te verlaten, nu bevestigt de Fin echter in gesprek te zijn met het team van Renault.

“Flavio Briatore heeft interesse in me” aldus Salo. “Hij heeft me een teststoeltje aangeboden bij Renault, ik overweeg deze optie momenteel. Ik heb ook aanbiedingen vanuit het IRL en CART kampioenschap gehad.”

“Ik weet echter niet wat ik van IRL en CART moet verwachten, ik heb nog nooit op een oval gereden. Ik bedenk me momenteel over mijn toekomst, ik ga doen wat ik leuk vind.”

[photo2]”Bij Toyota ging het dit jaar redelijk, ik kreeg er fors voor betaald. Maar dat is niet wat ik wil, ik wil resultaat. De grootste teleurstelling was het politieke spel binnen het team, als het zo moet dan hoeft het voor mij niet meer.”

Fernando Alonso was vorig jaar testcoureur bij Renault en is dit jaar een van de vaste coureurs bij het Franse team. Alonso is echter nog jong, Salo is alweer 35 jaar oud.

Salo is echter alweer teruggekomen op zijn besluit om te stoppen, de Fin heeft de Formule 1 nog geen vaarwel gezegd.

Loading