Minardi bevestigd Webber

De Australiër Mark Webber zal in 2002 voor KL Minardi Asiatech uitkomen. De 25-jarige Webber testte al tweemaal voor Minardi en maakte in die tests veel indruk.

“De formule 1 binnenkomen is fantastisch voor mijn carrière” aldus Webber. “Nu begint het echte werk, ik heb al met Paul (Stoddart) en het team gewerkt en ik denk dat we het team naar een hoger niveau kunnen brengen. Ik kan het gewoon niet bevatten, het is een droom die uitkomt”

“Ik ben trots om weer in Australiër in de Formule 1 te hebben” verteld Paul Stoddart. “Dit jaar hebben we met GO KL en Asiatech sterke partners, daarnaast hebben we nieuw personeel aangetrokken. Nu hebben we twee jongen coureurs in dienst, we geloven er allemaal in, we zullen progressie boeken dit jaar.”

Mark Webber word de 1e Australiër die sinds 1994 weer Formule 1 rijdt. De Australiër David Brabham reed in 1994 voor het gelijknamige team, voor Australië is het voor het eerst in tientallen jaren dat een Australische coureur in Australië een Grand-Prix zal rijden.

Loading