Minardi doet Baumgartner aanbod

[photo1]Het European Minardi Cosworth team heeft een persbericht uitgegeven waarin staat dat het de Hongaar Zsolt Baumgartner een aanbod heeft gedaan. Minardi wil haar coureurs voor kerstmis vast leggen, de Hongaar moet enkel nog met geld over de brug komen. Minardi hoopt de onderhandelingen deze week af te ronden.

“Ik heb Baumgartner al gevolgd sinds dat in de Formule 3000 reed”, aldus Paul Stoddart. “Ik ben onder de indruk geraakt toen hij Ralph Firman moest vervangen tijdens zijn thuis Grand-Prix. Hij spreekt 5 talen, dus ik ben ervan overtuigd dat hij goed met ons team kan werken. Ik kijk er naar uit om in 2004 met Zsolt te werken.”

De 22-jarige Baumgartner reed dit jaar 2 Grand-Prix en testte enkele keren voor Jordan. Waarschijnlijk probeert Minardi met dit bericht Jos Verstappen onder druk te zetten. De Nederlander onderhandelde gisteren met Minardi, vandaag sprak hij met Jordan. Verstappen en zijn sponsoren willen het contract bij Minardi echter nog niet verlengen, vandaag sprak men serieus met Jordan. Het contract tussen Baumgartner en Minardi is overigens nog niet rond, er staan immers nog geen handtekeningen onder.

Loading