Minardi in de verkoop?

[photo1]Drie weken pauze betekend dat er in de Formule 1 weinig tot geen rust is, sterker nog de geruchtenmolen draait harder als ooit. Nu duiken de geruchten over de mogelijke verkoop van het team van Minardi opnieuw op.

De Ierse zakenman Brendan McGuinness liet vandaag weten in vergevorderd stadium te zijn om het team van Minardi te kunnen overkopen.

“De onderhandelingen zullen binnenkort worden afgerond” aldus McGuinness. “Ik wil het hele team overnemen, ik heb respect voor Paul Stoddart. Stoddart wil echter niets meer het team te maken hebben. Zover zijn gesprekken echter nog niet gekomen, maar als ik het team koop, dan koop ik alles.”

Woordvoerders van KL Minardi Asiatech kunnen het bericht nog ontkennen nog bevestigen. McGuinness is een steenrijke Ier die deel uitmaakt van een groter bedrijf.

McGuiness werkt voor een bedrijf van de Arabiër Al-Waleed, deze prins wilde begin dit jaar ook al het Prost team overkopen. Dit seizoen was hij al enkele keren te gast bij het team van Minardi.

Al-Waleed bezit een groot aantal banken, hotels, en restaurants. McGuinness is de grootste auto importeur van Saudi-Arabië. Al-Waleed heeft nog niet op de berichten gereageerd.

Loading