Minardi praat met drie Nederlanders

[photo1]Het team van Minardi heeft bevestigd dat het in gesprek is met dertien coureurs waaronder drie Nederlandse coureurs. De drie Nederlandse coureur zijn Robert Doornbos, Christijan Albers, en Jos Verstappen.

“De kans dat in december 2004 één Nederlandse coureur wordt gepresenteerd is groter dan 50%”, aldus Paul Stoddart in de krant het Algemeen Dagblad.

Jos Verstappen liet vorig jaar nog weten nooit meer voor Minardi te laten rijden. Volgens zijn manager Huub Rothengatter is deze uitspraak niet actueel meer.
“Jos wil best voor Minardi rijden, maar alleen als de financiële en technische situatie in orde is. Als het technische pakket Jos aanspreekt, is Minardi zeker een optie”.

Christijan Albers krijgt de steun van Trust en lijkt daarom over het benodigde budget te beschikken.
“Iedereen kent mijn Formule 1 ambities inmiddels wel, dus als er kansen zijn, zal ik die niet laten schieten”, aldus Christijan tegenover F1News.nl. “Voorlopig sta ik gewoon onder contract bij Mercedes en zal ik dus ook gewoon te zien zijn in het DTM kampioenschap.”

Een andere Nederlander, Nicky Pastorelli, krijgt in de toekomst nog een testrit van Minardi.
“Ik weet nog niet precies wanneer de test met Pastorelli zal plaats vinden”, aldus Paul Stoddart tegenover F1News.nl. “Het zal in ieder geval op een circuit en een datum zijn die Minardi zal bepalen. Dit jaar zal de test sowieso niet meer plaats vinden, het zal dus 2005 worden.”

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading