Minardi presenteert kleurenschema

Met veel show, vuurwerk, en parachutisten heeft KL Minardi Asiatech vandaag zijn nieuwe kleurenschema gepresenteerd. Op het circuit van Kuala Lumpur werd een tweezitter in de kleuren van de nieuwe bolide onthult.

Op de bolide staan de nieuwe partners BSA, en Admiral. Verder staan de logo’s van KL en Magnum groot op de bolide, de vlag van de stad Kuala Lumpur is ook duidelijk op de side-pod aanwezig. Opvallend is dat de achtervleugel en de achterkant van het bodywork in de kleuren van de Maleisische vlag zijn gespoten.

Toen het donker werd kwam Minardi met drie tweezitters op de proppen, deze werden door Alex Yoong, Paul Stoddart, en Rob Gray bestuurd. Verder sprongen er parachutisten van de Petronas Towers en was er veel vuurwerk.

Minardi heeft met de bekendmaking van de nieuwe sponsoren een groter budget als vorig seizoen, het team hoopt de aansluiting met de middenmoot te vinden. Voor het eerst lijkt dit een realistisch doel nu er niet voor de motor betaald hoeft te worden en er voldoende geld beschikbaar is.

Loading