Minardi sluit Monza test succesvol af

[photo1]Minardi zegt tevreden te zijn nadat het vandaag haar tweedaagse testsessie op het circuit van Monza afsloot. Robert Doornbos en Christijan Albers werkten gisteren en vandaag aan de de set-up van de auto, de banden, en testte nieuwe aerodynamische onderdelen. In twee dagen testen reed Minardi ruim 1000 kilometer.

“We hadden echt een goede dag vandaag”, aldus Christijan Albers. “We hebben stap voorwaarts gemaakt, zeker als je bedenkt dat dit mijn eerste keer op Monza was, ik kende het circuit het nog niet. We reden vanmorgen al meteen goede rondetijd en deze hebben we door de dag heen verbeterd door intensief aan de auto te werken. Druk verkeer heeft ervoor gezorgd dat ik aan het eind van de middag niet zo snel was als ik zou kunnen zijn. Maar dat maakt niet uit, het is goed om te weten dat we hier snel kunnen zijn. Ik denk dat we tevreden mogen zijn.”

De Grand-Prix van Italië vind volgend weekend plaats, voor die tijd zullen Doornbos en Albers aanstaande zondag nog een demonstratie geven op het circuit van Zandvoort.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading