Minardi soap duurt voort, Ecclestone vraagt vertrek Stoddart

[photo1]Bernie Ecclestone is woedend op Minardi-teambaas Paul Stoddart. Toen Stoddart gisteren naar de rechtbank ging om deelname aan de Grand Prix van Australië af te dwingen haalde hij de woede van enkele teambazen en Bernie Ecclestone op de hals.

Stoddart en Minardi wonnen de rechtszaak maar hebben alsnog eieren voor hun geld gekozen om de 2005 onderdelen op de auto’s van Christijan Albers en Patrick Friesacher te monteren.

Ecclestone is vooral boos omdat Minardi vorig jaar één van de teams was die het hardst schreeuwde om de veranderingen in het reglement. Bovendien heeft Ecclestone er voor gezorgd dat Minardi meer geld krijgt uit de tv-opbrengsten.

“Paul Stoddart is al sinds hij in de F1 stapte een lastige vent geweest. Maar toch hebben we altijd de hand boven zijn hoofd gehouden. Maar nu is de maat vol. Als je het niet aankan om in de F1 mee te draaien zoals het hoort, dan moet je opstappen. Eddie Jordan heeft dat ingezien en was slim genoeg om de eer aan zichzelf te houden, aldus Bernie Ecclestone tegenover de Britse krant The Sun .

Nancy Breebaart
F1News.nl

Loading