Minardi tevreden

[photo1]De Minardi coureurs Mark Webber en Alex Yoong reden nog nooit eerder op het circuit van Canada. Mark Webber kwalificeerde zich weliswaar als 21e, maar de Australiër kwam maar een seconde tekort om zich in de top 10 te kunnen kwalificeren.

Alex Yoong kende een versnellingsbak probleem. Yoong kon zijn laatste run niet volbrengen. Toch is Minardi tevreden, het team heeft het hele weekend progressie geboekt. Morgen hoopt het team op een goed resultaat.

“Het was een goede kwalificatiesessie voor ons, dit is het maximale wat we konden bereiken.” aldus een tevreden Mark Webber. “Het was leuk geweest als ik Allan McNish had kunnen verslaan, maar dat lukte net niet. De jongen hebben erg hard gewerkt, ik denk dat we een goede bandenkeus hebben gemaakt. De kwalificatie was moeilijk omdat we op zachte banden reden, in de race moet het een stuk beter gaan.”

[photo2]”Ik maakte fouten in mijn eerste twee runs, en in derde was mijn tijd niet goed” aldus Alex Yoong. “Ik had veel sneller gekund, maar aan het begin van mijn vierde run ging de versnellingsbak kapot.

Paul Stoddart is tevreden:
“Ondanks de laatste rij, hebben de beide coureurs hebben goed gereden. We hebben hebben slecht een seconde toe gegeven op positie 9, dit laat zien wat ons team met beperkte middelen kan tegen de grote teams. Helaas kende Alex Yoong een probleem, ander had hij veel dichterbij Mark Webber gestaan.”

Loading