Minardi wacht met coureurs

[photo1]Het Minardi team verwacht dit jaar geen coureurs meer bekend te maken. Volgens het team is er geen enkele redenen om snel een coureur te contracteren.

Dit jaar kwamen Jos Verstappen en Nicolas Kiesa voor het Italiaanse team uit. Verstappen praat nog met Jaguar en Jordan, de Nederlander hoopt daar een stoeltje te kunnen bemachtigen. Nicolas Kiesa heeft het budget (nog) niet om volgend jaar voor Minardi te kunnen rijden.

Gainmaria Bruni wordt wel in verband gebracht met een Minardi stoeltje voor volgend jaar. Dankzij Italiaanse investeerders zou Bruni over een flinke buidel sponsorgeld beschikken. Daarnaast heeft de 22-jarige Italiaan een goede indruk achter gelaten bij Paul Stoddart.

Overigens spreekt men in de Engelse pers over een optie waarbij Verstappen Minardi verruilt voor Jaguar, Justin Wilson zou dan op zijn beurt terugkeren bij Minardi. Het is echter geen geheim dat Minardi Verstappen en zijn sponsorgeld graag wil behouden, stiekem hoopt men er bij Minardi dus op dat Verstappen niet naar Jordan of Jaguar vertrekt.