Monteiro wil Minardi stoeltje

De voormalige CART coureur Tiago Monteiro die afgelopen week voor Minardi testte wil volgend jaar met Minardi in de Formule 1 debuteren. De Portugees is momenteel druk bezig om het benodigde budget bij elkaar te krijgen.

“Minardi was meer dan tevreden over de resultaten van mijn Formule 1 test”, aldus Tiago Monteiro. “Ik zou volgend jaar heel graag voor het team willen gaan rijden. Natuurlijk weet ik dat het team wat financiële hulp nodig heeft. Ik en mijn manager zijn momenteel druk bezig om het budget bij elkaar te krijgen. Er is interesse vanuit het bedrijfsleven, we voeren momenteel diverse gesprekken. Het is afwachten wat hier uit voort gaat komen.”

De 28-jarige Monteiro werd dit jaar als testcoureur aangesteld bij Minardi. Afgelopen week mocht de Portugees eindelijk op het circuit van Monza testen. Minardi ziet ook mogelijkheden om Monteiro volgend jaar in de Formule 1 te laten debuteren, daarom is de coureur uitgenodigd om in november op het Italiaanse circuit van Misano opnieuw voor Minardi te testen.

Loading