Montoya zet Schumacher onder druk

Juan Pablo Montoya is momenteel druk bezig met een psychologisch spel waarmee hij wereldkampioen Michael Schumacher onder druk probeert te zetten. Montoya lijkt met de eindstreep in zicht zeer ontspannen te zijn.

“Ik hoef de race in de V.S. niet te winnen”, aldus Juan Pablo Montoya. “Ik moet gewoon voor Raikkonen en Michael Schumacher eindigen, dan maakt het niet uit of ik tweede, derde, of vierde word. Ik voel geen extra druk, ik ben er helemaal klaar voor.”

Michael Schumacher verklaarde eerder dat Montoya en Raikkonen wel moesten winnen om een serieuze kans op de wereldtitel te behouden. Schumacher verklaarde zelfs dat hij Raikkonen niet langer als kanshebber ziet, de Fin ziet dit zelf niet zo.

“We wisten dat het op Monza niet goed zou gaan, de laatste twee Grand-Prix zijn goed voor onze bolide. Ik denk dat we er weer zullen staan, ik heb nog alle kans op de titel.”

De laatste twee Grand-Prix zouden dus nog wel eens heel spannend kunnen worden. Zowel Schumacher, Montoya, en Raikkonen zeggen nog alle kans op de titel te hebben. Michael Schumacher is voorlopig in het voordeel, maar of dat na dit weekend ook nog zo is?