Moskou juicht voor Rosberg en Red Bull

[photo1]Op 18 augustus is het weer zover, dan zal Bavaria City Racing weer in Rotterdam plaats vinden. Gisteren was Moskou aan de beurt, voor het eerst vond Bavaria City Racing daar plaats. In Rusland kwam het team van Williams met Nico Rosberg en Red Bull met de Rus Mikhail Alyoshin in actie.

De gehele demonstratie in Moskou werd georganiseerd door de organisatie die ook Bavaria City Racing Rotterdam organiseert. Op het rode plein in Moskou was een tijdelijk circuit uitgezet dat ook langs het Kremlin liep.

Bezoekersaantallen werden niet bekend gemaakt maar volgens de Russen was het evenement een succes. Ook Frank Williams liet weten enthousiast te zijn:
“Dit evenement heeft aangetoond dat er in Rusland een hele grote markt is voor Formule 1”, aldus Frank Williams.

Welke teams op 18 augustus in Rotterdam aanwezig zullen zijn is nog niet bekend gemaakt. De organisatie is in gesprek met alle Formule 1 teams. Renault zal in ieder geval aanwezig zijn, ook Williams komt waarschijnlijk op bezoek. Zowel Renault als Williams hebben dankzij ING, Philips, en Randstad uitzendbureau sterke banden met Nederland.