Nick Heidfeld en de pechduivel

[photo1]Het zit Nick Heidfeld dit seizoen niet mee. Nadat hij drie weken geleden zwaar crashte op het circuit van Monza, miste hij de afgelopen twee Grand Prix’. Hij mocht niet aan de start verschijnen omdat hij een hersenschudding aan de crash had overgehouden.

Eerder vandaag maakte Heidfeld opnieuw een ongelukkig moment mee. Hij werd, toen hij een stukje aan het fietsen was, aangereden door een motor en smakte tegen de grond.

“Ik wilde een beetje gaan fietsen om te kijken of mijn hersenschudding onder belasting nog problemen zou opleveren. Op een kruising heb ik even niet goed opgelet en ben ik in aanraking gekomen met een motorrijder. Het zag er aanvankelijk niet echt ernstig uit, nadat ik gevallen was. Later kreeg ik last van mijn schouder en ben ik voor de zekerheid naar het ziekenhuis gegaan”, aldus Heidfeld in een reactie.

Daar werd een scheurtje in het rechterschouderblad van Heidfeld geconstateerd. Deze zal eerst moeten genezen voordat ‘Quick Nick’ weer in de Williams mag stappen. Of de Duitser nog terugkeert dit seizoen is niet bekend. Antonio Pizzonia zal naar alle waarschijnlijkheid het stuurtje voorlopig van Heidfeld overnemen.

Nancy Breebaart
F1News.nl

Loading