Red Bull Content Pool

F1 Nieuws

Niet Verstappen maar Perez gaat 'Newey-vragen' krijgen in persconferentie

Niet Verstappen maar Perez gaat 'Newey-vragen' krijgen in persconferentie

2 mei - 12:30
7

Met de Grand Prix van Miami staat alweer de zesde wedstrijd van het seizoen op het programma dit weekeinde. Voordat het echter zover is, is er eerst weer een donderdagse persconferentie. Net als in China hoeft Max Verstappen niet aan te schuiven. Teamgenoot Sergio Perez doet dat wel namens Red Bull Racing.

Perez zal ongetwijfeld aan de tand worden gevoeld over het vertrek van Adrian Newey. De topontwerper besloot deze week om een nieuwe uitdaging aan te gaan, volgens het geruchtencircuit mede gevoed door de onrust die heerst binnen Red Bull. Hij wordt vergezeld door Lance Stroll, Oscar Piastri, Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en Logan Sargeant.

Christian Horner gaat die vragen over Newey ongetwijfeld ook gesteld krijgen dit weekend, maar niet in de persconferentie van vrijdag. De teambaas van het team uit Milton Keynes mocht twee weken geleden op het Shanghai International Circuit al acte de présence geven en is er in Miami dus niet bij. Mike Krack

De persconferentie van donderdag begint om 20:30 uur Nederlandse tijd. Die van vrijdag een uur later, 21:30 uur Nederlandse tijd.