Nieuwe sponsor voor Toyota

[photo1]Panasonic Toyota F1 heeft er weer een sponsor bij, het Japanse bedrijf KDDI zal het team komend seizoen ondersteunen. De logo’s van KDDI zullen op de voorvleugel van de Toyota TF103 te zien zijn.

KDDI is een van de grootste telecommunicatie maatschappijen in Japan. Teambaas Ove Andersson wist het nieuws vandaag, enkele dagen voor de eerste Grand-Prix, in Tokio bekend te maken.

“KDDI heeft een grote verbondenheid met de autosport” aldus Mr. Tadashi Onodera directeur van KDDI. “In Japan zijn we al hoofdsponsor van een Japans GT team. We zijn onder de indruk van Toyota, ze zijn uit het niets gestart. We hebben als doel onze naamsbekendheid wereldwijd te vergroten, we willen ook buiten Japan een sterk merk opbouwen. De populariteit van de Formule 1 renstal van Toyota groeit hard, hier kan KDDI van profiteren.”

Akihiko Saito – Vice-president Toyota
“Wij zijn ontzettend blij om KDDI als sponsor te kunnen presenteren. Onze verwachting is dat we dit seizoen een competitief jaar tegemoet kunnen zien, we gaan ons best doen om de hoge verwachtingen waar te maken.”