Ook Brawn ontkent overname Honda

Ross Brawn, teambaas van Honda F1, heeft na Carlos Slim ook ontkent dat het team verkocht is. Volgens Brawn wordt er nog steeds met diverse geïnteresseerde partijen gesproken maar heeft Carlos Slim of zijn bedrijf Telmex Honda F1 niet overgenomen.

“Het zou fantastisch zijn als het waar zou zijn”, aldus Ross Brawn. “Maar dat is het helaas niet. Maar het is pure speculatie van diverse media. Het is gewoon een de geruchten die zijn eigen leven is gaan leiden.”

Brawn bevestigde nogmaals dat zijn team klaar is voor het nieuwe seizoen. Volgens Brawn is de auto en het hele team er klaar voor. Wel geeft Brawn toe dat er afgelopen weken enkele ontwikkelingsprogramma’s voorlopig zijn stop gezet.

“We hebben genoeg geld om door te gaan tot Melbourne en dan nog steeds een competitieve auto te hebben. Ik ben nog steeds hoopvol. Er zijn zoveel partijen dat we deze hebben gesorteerd in de serieuze en minder-serieuze partijen. Ik hoop dat er binnenkort wat gebeurd en dat we in het nieuwe jaar er weer vol tegen aan kunnen.”

PG