Panis gaat contract verlengen

[photo1]De Fransman Oliver Panis staat op het punt om zijn contract met British American Racing te verlengen. Het contract van Panis loopt aan het eind van dit jaar af.

Panis tekende in 2000 voor twee seizoen voor British American Racing. Sinds die tijd maakte Panis de nodige indruk. Panis kan Villeneuve onder de druk zetten die enkele miljoenen meer salaris krijgt.

Oliver Panis verkeerd nu in de laatste stages van de onderhandelingen. De teambaas van British American Racing wil hem graag behouden. Het is dus zeer waarschijnlijk dat het contract tussen Panis en British American Racing binnenkort word verlengt.

De toekomst van Jacques Villeneuve is een stuk minder zeker. Er zijn diverse geruchten over een mogelijke transfer naar Renault. Dat lijkt echter moelijk te worden omdat Jarno Trulli en Fernando Alonso daar langdurige contracten hebben.

Voor teambaas Richards schijnt de factor salaris ook mee te spelen. Villeneuve is een van de groot verdieners van de Formule 1, zijn prestaties zijn daar de laatste tijd echter niet naar.

Richards en Villeneuve zullen dus nog het nodige hebben om over te onderhandelen. Echter het seizoen is nog vroeg.

Loading