Pastorelli 7e op Monza

[photo1]EuroF3000 coureur Nicky Pastorelli is afgelopen week als 7e geëindigd op het circuit van Monza. De Nederlander eindigde aanvankelijk als 4e, maar omdat Pastorelli tijdens een gele vlag situatie zou hebben ingehaald kreeg hij 25 straf seconde.

De EuroF3000 komt op Monza alleen op zaterdag en zondag in actie, ondanks deze beperkte baanverkenning kwalificeerde Pastorelli zich toch als 3e. Deze goed startpositie bracht hem echter niet veel, vanwege technische problemen bleef de bolide bij de start van de race staan.
Ondanks de problemen begon Nicky Pastorelli aan de race, door een fantastische inhaalrace belande hij toch op de 4e plaats. De rondetijden van de Nederlander waren gelijk en soms sneller dan winnaar Farfus.

Helaas kwam er na de race een wrange mededeling. Nicky zou tijdens de gele vlag hebben ingehaald en dit kostte 25 straf seconde. Dit betekende een zevende plaats in plaats van een vierde! Soms zit het mee en soms zit het tegen. Hopelijk heeft Nicky Pastorelli de volgende keer in Spa (18-19-20 juli) meer geluk.

Loading