Pastorelli lonkt naar Formule 1

[photo1]Het lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn voordat Nicky Pastorelli bekend zal maken dat hij een contract bij een Formule 1 team getekend heeft. De Nederlander zette gisteren de onderhandelingen met het Champcar team Walker Racing stop om zich volledig op andere onderhandelingen te kunnen concentreren.

De zaakwaarnemer van de in Italië woonachtige Nederlander liet in een persbericht het volgende weten: “De onderhandelingen met Walker Racing over de mogelijke intrede van Nicky Pastorelli in de Amerikaanse Champ Cars serie liggen op dit moment stil. We werken achter de schermen namelijk heel hard aan een nieuwe, interessante ontwikkeling in Nicky’s veelbelovende race cariere.”

“We zijn in de afrondingsfase van een zeer interessante deal voor Nicky. Ik ben er zeker van dat deze nieuwe wending een belangrijke stap is in Nicky’s cariere. Helaas kan ik er op dit moment verder nog niets over zeggen, maar we zullen binnenkort met interessant nieuws naar buiten komen. Nog even afwachten dus…”

Pastorelli testte onlangs al voor Minardi maar is niet met dat team in gesprek. De Nederlander werd vorig jaar kampioen met het team Draco junior in het Europese Formule 3000 kampioenschap. Draco junior is betrokken bij de Formule 1 activiteiten van Midland dat onlangs Jordan overnam. In Italië verwacht men dan ook dat Pastorelli bijna rond is met de Formule 1 renstal van Jordan.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading