Pastorelli naar Australië, derde auto voor Albers

[photo1]Nicky Pastorelli is vandaag vertrokken naar Melbourne om voor de eerste keer een Grand Prix weekend mee te maken met het Jordan/Midland team.

Hij is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het kader van het ‘Young Driver Programme” van MidlandF1 waarvan Nicky Pastorelli de eerste is die in dit “Programme” opgenomen is. Middels dit programma wordt Nicky klaar gestoomd voor een racestoeltje in de Formule 1.

“Het is echt geweldig om aanwezig te zijn bij de eerste Grand Prix van het jaar,” zei Nicky voordat hij afreisde naar Schiphol. “Ik hoop dat het me een goed beeld geeft van hoe de dingen in het team werken en natuurlijk kennis te maken met het hele circus rondom een Grand Prix weekend. Het is een goede leerschool. Ik kijk er ook naar uit om de mensen in het team beter te leren kennen.”

Een andere Nederlander die inmiddels al in Melbourne is, Christijan Albers, krijgt dit weekend de reservebolide van Minardi tot zijn beschikking. Mocht de bolide van Albers het begeven dan mag hij dus in de derde Minardi stappen.

Het team van Paul Stoddart rijdt in Australië nog niet met drie bolides. Het team praat momenteel nog met coureurs die in de derde Minardi willen rijden, waarschijnlijk zien we de derde Minardi dus later dit seizoen op de vrijdag in actie.

Ron Verstegen/ Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading