Pastorelli test versnellingsbak voor Jordan

[photo1]Nicky Pastorelli heeft vandaag op het circuit van Silverstone uitstekend werk verricht voor het team van Jordan. De Nederlander kreeg de opdracht enkele onderdelen te testen waaronder een nieuwe versnellingsbak.

“Alles ging heel erg goed en we zijn erg blij met de resultaten,” aldus Nicky Pastorelli. “De baan was gelukkig droog vandaag, hoewel het hier en daar wel oppassen was. Achter op het circuit druppelde het namelijk toch nog iets. We hebben verschillende nieuwe onderdelen getest, waaronder natuurlijk de nieuwe versnellingsbak, die prima voldeed.”

Pastorelli gaf nauwelijks tijd toe op zijn ervaren teamgenoot Karthikeyan. Dat is uitstekende presentatie van de Nederlander die pas voor de tweede keer voor Jordan reed.
“De eerste test voor Jordan kwam erg onverwacht,” zo verteld Pastorelli. “Ik had geen eigen stoeltje en had zelfs mijn helm niet bij me. Nu heb ik me goed voor kunnen bereiden op de test. Ik heb een eigen stoeltje en voelde me comfortabel in de auto. Ik mag later dit seizoen nog meer testen voor Jordan, wanneer dit is weet ik nog niet. Het team heeft nog geen datum vast gesteld.”

Testsessie Silverstone
1. N. Rosberg Williams 1:22.168
2. A. Pizzonia Williams 1:22.976
3. N. Karthikeyan Jordan 1:22.976
4. N. Pastorelli Jordan 1:23.378

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading