Paul Stoddart benadert Verstappen voor two-seater race

[photo1]Volgens het Duitse persbureau Reuters is Jos Verstappen door de teambaas van KL Minardi Asiatech Paul Stoddart benaderd om op 10 en 11 augustus een two-seater te besturen.

Naast Verstappen heeft Stoddart ook Fernando Alonso, Mark Webber, Mark Blundell, Martin Brundle, en David Saelens benadert. Damon Hill heeft al toegezegd een two-seater te besturen.

Minardi zal op 10 en 11 augustus in actie komen tijdens de “days of thunder” op het circuit van Donnington. De opbrengst van de dag gaat naar een stichting dat kinderen helpt met het syndroom van down. Damon Hill heeft een zoon die het syndroom van down heeft.

Of Verstappen al gereageerd heeft op het aanbod is onduidelijk. Verstappen zal ook al op het circuit van Goodwood tijdens het wereldberoemde festival of speed in actie komen. Dan zal Verstappen een Tyrrell uit 1997 besturen, deze bolide is in het bezit van Paul Stoddart.

[photo2]Stoddart en Verstappen zijn goede vrienden, in het voorjaar van 1998 gaven ze beide een demonstratie in de Tyrrell van 1997. Daarnaast kent Verstappen Stoddart uit zijn tijd bij Arrows, het Formule 3000 team van Stoddart had in die tijd een samenwerking met Arrows.

Wordt ongetwijfeld vervolgd, F1News.nl houdt je op de hoogte!

Loading