Perridon: “Geen Jos, geen Trust”

[photo1]Volgens het tijdschrift Formule 1 gaan Trust directeur Michel Perridon en Verstappen’s manager Raymond Vermeulen morgen naar Engeland om te proberen een éénjarig contract af te sluiten met de renstal van Eddie Jordan. Dit contract moet er voor gaan zorgen dat Jos Verstappen in Australië in een Jordan EJ14 aan de start zal verschijnen.

Perridon heeft inmiddels bevestigd dat de onderhandelingen zijn doorgezet nadat de officiële website van Verstappen bekend maakte dat de onderhandelingen waren afgebroken. Overigens was het Rothengatter die het rijderscontract van Verstappen maandagavond van de hand wees, volgens Perridon had Rothengatter hier ook gelijk in. Trust gaat overigens alleen met Jordan in zee als het team Verstappen aantrekt
“Geen Jos, geen Trust” aldus Perridon.

Of er morgen ook daadwerkelijk getekend gaat worden is nog lang niet zeker. Al eerder leek het erop dat men tot een overeenkomst ging komen, telkens ging dit vanwege verschillende redenen niet door. Woensdag heeft Jordan een bescheiden teampresentatie op het circuit van Silverstone gepland staan, als er morgen getekend word zal Verstappen op die dag worden gepresenteerd.

Loading