Puma nieuwe sponsor Minardi

[photo1]Puma en Minardi hebben vandaag bekend gemaakt dat ze een tweejarige sponsorovereenkomst hebben afgesloten. Puma zal het gehele team van schoenen en kleding voorzien, tevens zal Puma speciale schoenen ontwikkelen voor Jos Verstappen en Justin Wilson.

“Als underdog heeft Minardi van veel mensen sympathie gewonnen” aldus vice-voorzitter van Puma AG Martin Gänsler. “Gaincarlo Minardi stopte altijd veel passie in zijn team, en dat is doorgegaan nu Paul Stoddart aan het roer van het team staat. Het is ongelijk wat Minardi in 2002 als je bekijkt naar het budget. Ik kijk uit naar de sponsoring, hopelijk kan Minardi tijdens de Grand-Prix van Australië het resultaat van vorig seizoen herhalen.”

“We zijn heel blij Puma als racewear partner te verwelkomen” aldus Minardi teambaas Paul Stoddart. “Ik kijk uit naar de samenwerking, ik denk dat het een groot succes zal worden.”

Minardi zal een van die vier Formule 1 teams zijn waarmee Puma een sponsorovereenkomst heeft. De teams van Jordan, Williams, en Jaguar hebben ook een sponsorovereenkomst met Puma.

Loading