Puma partner Sauber

Sauber Petronas is het derde team in korte tijd dat een partnership met Puma aangaat, Minardi en Jordan ging Sauber voor. Puma zal Sauber de komende drie jaar voorzien van teamkleding, schoenen, brandwerende overalls, ondergoed en handschoenen voor coureurs en monteurs. Het logo van Puma zal te zien zijn op de teamkleding, en op de hoofdsteun van de nieuwe Sauber C22.

Peter Sauber: “Puma is een marktleider als het gaat om sportkleding, ik ben dan ook erg blij dat we hen als partner gevonden hebben. Puma is de eerste leverancier die in staat is om ons van alle soorten kleding te voorzien.”

Ook Martin Gänsler, vice-voorzitter van Puma, uit zijn schik over het nieuwe partnership: “In de afgelopen jaren heeft Peter Sauber, als één van de weinige privé team eigenaren, bewezen zich te kunnen meten met de top. Vierde en vijfde eindigen in respectievelijk het 2001, en 2002 FIA Wereldkampioenschap Formule 1, laat dit nog maals zien. Geassocieerd worden met deze prestaties in een zeer competitieve sport is essentieel voor Puma, om de balans tussen sport, lifestyle en mode te handhaven.”

Loading