“Raikkonen moet wakker worden”

Niki Lauda en Eddie Jordan zien een terugkeer van Schumacher alvast zitten. Volgens de twee zal de aanwezigheid van Schumacher een positieve invloed hebben op het hele team en misschien zelfs Raikkonen naar een hoger niveau tillen.

“Ik zeg niet dat Michael zal winnen,” Zei Lauda tegen The Daily Mail. “Dat hangt teveel af van de snelheid van de wagen. Maar ik twijfel er niet aan dat hij even goed zal presteren als anders.”

“Toen ik terug begon te racen was ik 33, hij is al 40, maar je bent zo oud als je zelf wil. Ik maak me geen zorgen over zijn reflexen, hij zal briljant zijn.”

“Het zal interessant worden met Raikkonen in de andere Ferrari. Wie is er sneller? Ik zou zelfs durven stellen: Kimi moet wakker worden en opdagen.”

“Na alle commotie is dit eindelijk eens wat goed nieuws. Het is goed voor Schumacher, Ferrari en de Formule 1. Je zal zien: hij stapt in en vertrekt! Eigenlijk is het zo goed voor de F1 dat Bernie zijn loon moet betalen!”

Eddie Jordan is niet echt een fan te noemen van Ferrari en laat staan Kimi Raikkonen, heeft niks dan respect voor de beslissing om Schumacher in de wagen te steken.

“Goed van Ferrari en Schumacher. Hij heeft ten slotte niks te winnen met deze terugkeer en veel meer te verliezen. Ik heb veel kritiek gegeven op Raikkonen en ik vermoed dat dit een grote alarmbel zal zijn voor hem.”

“Hij zal alles geven om zich niet te laten doen door Schumacher. De terugkeer kan het team zelfs weer wat inspiratie geven. Laat ons eerlijk zijn, dit jaar zijn ze niet echt geinteresseerd.”

“Maar de aanwezigheid van Schumacher, en een betere wagen zullen het team verder brengen dan ze nu staan. Of hij twintig of veertig is, de reacties blijven dezelfde. Misschien is hij een milliseconde trager dan ervoor, maar hij was ook altijd een milliseconde sneller.”

Loading